Küba büyükelçisi Nunez, Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Küba büyükelçisi Nunez, Vali Karaloğlunu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 16:05

Küba büyükelçisi Nunez, Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - KÜBA Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez ve eşi Küba Cumhuriyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Ilena Nunez Mordoche, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun makamında ziyaret eden Küba Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez, Türkiye- Küba arasındaki turizm başta olmak üzere tarım ve sanayi ticaretini arttırmaya yönelik hedeflerini anlattı. Büyükelçi Luis Alberto Amoros Nunez, Vali Münir Karaloğlu'ndan yatırımcı desteği istedi. Küba'nın potansiyeli hakkında detaylı bilgiler vererek Vali Karaloğlu ve iş adamlarını ülkesine davet eden Nunez, "Antalya ve Küba birbirine çok benziyor. Sıcaklık başta olmak üzere insanların samimiyeti, dostlukları ve yaptıkları işler birbirine çok yakın. Küba'da, Antalya'dan turizm başta olmak üzere farklı sektörlerde yatırımcı görmek istiyoruz" dedi.

Vali Münir Karaloğlu ise Antalya'nın bir yıl içinde Küba'nın nüfusu kadar turisti ağırladığının altını çizdi. Küba'da Türk yatırımcı olduğunu bildiğini vurgulayan Karaloğlu, "Türk insanının ben de dahil Küba'ya karşı bir sempatisi var. İnanın bu sempatinin ne olduğunu bilmiyorum. Fakat Küba denilince bizler mutlu oluyoruz. Aramızdaki muhabbet her geçen gün büyüyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!