Kuaförlere mesleki eğitim kursu

Güncelleme Tarihi:

Kuaförlere mesleki eğitim kursu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 16:54

Kuaförlere mesleki eğitim kursu

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Berberler, Kuaförler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından oda üyelerine yönelik ‘Yüksek Düzey Mesleki Eğitim Kursu’ düzenlendi.
Oda Başkanlığı ve Yüksek Düzey Eğitim Akademisi işbirliğinde düzenlenen kursta Kesim konusunda Fadıl Binici, Renklendirme konusunda Servet Memiş, Kesim konusunda  Şener Eroğlu, Gönül Bilgin ve Topuz konusunda Handan Uğurlu katılımcılara eğitim verdi.
Oda olarak bu tarz eğitimleri önemsediklerini belirten Berberler, Kuaförler ve Otelciler Odası Başkanı Mehmet İspir; “Eğitim ve Sosyal proje etkinliğimiz kapsamında Yüksek Düzey Eğitim Akademisinin katkılarıyla üyelerimize yönelik 3. Eğitim kursumuzu düzenledik. Oda binasında düzenlenen etkinliğin ilk gününde bayan kuaförlerimize Kesim, Renklendirme ve Topuz konularında, ikinci gün ise erkek kuaförlerimize Kesim konusunda uygulamalı olarak eğitim verildi. Oda olarak bu tarz eğitimleri önemsiyoruz. Çünkü her üyemiz kendi çapında bur usta anacak her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de sınır yoktur. Her gün yeni saç modelleri, yeni kesim çeşitleri ortaya çıkıyor. Bunları yakından takip etmek, bildiklerimize yenilerini katmak gerekiyor.  Düzenlediğimiz eğitimler üyelerimize yeni fikirler ve beceriler katmakta.  Bizlere eğitim konusunda destek olan Yüksek Düzey Eğitim Akademisi yöneticilerine, eğitmenlerine şahsım ve odam adına teşekkür ediyorum”
Verilen kurs sonunda Adıyaman Berberler, Kuaförler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İspir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen eğitimde görev alan eğitimcilere plaket takdim edildi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!