KAYSERİ HABERLERİ

KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan pastırma, sucuk ve mantı vurgusu

DHA
10.11.2017 - 17:41Son Güncelleme :
DHA

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Gıda Meslek grubu tarafından düzenlenen sektör buluşmaları toplantısında konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, pastırma, sucuk ve mantı konusuna daha fazla eğilim gösterilme gerektiğini söyledi.

KTO'de Gıda Meslek Komitesinin düzenlediği sektörel buluşmada konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz 4 yıllık çalışma dönemleri hakkında bilgi verdi. Hiçyılmaz, " KTO olarak katılımcı demokrasiyi gösterdik. Asla göstermelik ve gündemsiz bir toplantı yapmadık" dedi. Kayseri'nin lezzet değerleri olan Pastırma, Sucuk ve Mantı'yı sektör olarak kendi haline bırakıldığına dikkat çeken Hiçyılmaz " Kalite ürünler yaparak daha iyi yerlere gelmeliyiz. Avrupa Birliğine başarılı ürün konusunda başvuru yaptık. Ülkemizde sadece incir, baklava ve kayısı vardı. Umarım en kısa zaman Pastırma, Sucuk ve Mantı kabul görecek ve çakma ürünlerin satılması engellenmiş olacak" dedi.

Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından İletişim Uzmanı Mete Taştan, " İşte yönetim ve İşte motivasyon" konulu eğitime katıldı.

FOTOLU

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Kayseri haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Kayseri haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan pastırma, sucuk ve mantı vurgusu haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

KAYSERİ NAMAZ VAKİTLERİ

30 Nisan 2018, Pazartesi
  • İmsak
    04:02
  • Guneş
    05:35
  • Öğle
    12:41
  • İkindi
    16:28
  • Akşam
    19:35
  • Yatsı
    21:02
Sayfa Başı