KTO Başkanı Hiçyılmaz’dan ’29 Ekim’ Mesajı

Güncelleme Tarihi:

KTO Başkanı Hiçyılmaz’dan ’29 Ekim’ Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:48

MAHMUT HİÇYILMAZ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklama ile Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Cumhuriyetin 92. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hiçyılmaz, “Her yıl 29 Ekim’de kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem taşımaktadır” dedi.
Milletin, Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren karşılaştığı sorunları birlik ve beraberliğinden ödün vermeden Cumhuriyet’e olan sadakati ile aşmayı başardığını ifade eden Hiçyılmaz, “Son günlerde yaşanan terör olayları, ülkemizde huzuru ve istikrarı bozmayı hedeflemektedir. Cumhuriyeti kuran ve yücelten Milletimiz hain emeller taşıyanlara karşı gereken cevabı geçmişte olduğu gibi bugün de verecektir” diye konuştu.
Hiçyılmaz, “Yaşanan terör saldırıları ve istikrarsızlığın ülkemiz ekonomisini etkilemesini engellemeli, istikrar ortamına zarar verecek hadiseleri el birliğiyle bertaraf etmeliyiz. 92. yıl coşkusunu yaşadığımız Cumhuriyetimizin geleceği için birlik ve beraberliğimizden taviz vermemeliyiz” ifadelerini kullandı.
Hiçyılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Bugün Atatürk’ün gösterdiği hedefe varmak için kişi, kurum ve kuruluşlar olarak, ekonomiye katkı sağlama ve istihdamı artırma gibi sorumluluklarımızı yerine getirmek için büyük çaba gösteriyoruz. Kayseri Ticaret Odası olarak, bu görevin bilinci içindeyiz. Vatanın bütünlüğü ve milli birlik söz konusu olduğunda, toplumu oluşturan tüm kesimlerin hassas davranması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, üyelerimizin ve hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!