KTO, akreditasyon denetiminden başarıyla geçti

Güncelleme Tarihi:

KTO, akreditasyon denetiminden başarıyla geçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 14:51

KTO, akreditasyon denetiminden başarıyla geçti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Ticaret Odası (KTO), geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi denetimlerini başarıyla geçti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, bir hedefi daha gerçekleştirdiklerini ve akreditasyon denetiminden başarı ile geçtiklerini belirterek, “Üyelerimize kaliteli hizmet sunma noktasında, Türkiye’de ve dünyada bulunan meslek odalarına örnek olma vizyonumuzu gerçekleştirme yolunda önemli bir adım daha attık” dedi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sık sık bahsettiği gibi beş yıldızlı hizmet veren bir oda konumunu, yapılan denetim sonucunda taçlandırdıklarını ifade eden Hiçyılmaz, “Denetimleri gerçekleştiren Türk Loydu Denetçisi Berker Telek ve denetimlerde gözlemci olarak yer alan TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreterliğinden Özge Karatepe’ye teşekkür ediyorum. Üyelerimize sunduğumuz hizmetlerimizin hem kaliteli hem de akreditasyon sistemine uygun olduğunu bir kez de onların ağzından duymak bizi memnun etti. Bundan sonraki çalışmalarımızı da aynı duyarlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu. Oda çalışanlarını kutladığını ifade eden Hiçyılmaz, “Yönetimin hedeflerini gerçekleştirilmesi yolunda personelin önemli ve büyük roller üstlendiğini biliyoruz. Görevlerini başarıyla yerine getirmelerinden dolayı her birini ayrı ayrı kutluyorum. Oda organlarında bulunan üyelerimizin de kendi zamanlarından feragat ederek, oda çalışmalarına katkı sağlamaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Odamızın asıl sahibi olan tüm üyelerimize de oda etkinliklerine katılmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!