KTK'da 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

KTKda 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 11:28

KTK'da 23 Nisan coşkusu

Haberin Devamı

İZMİR'deki Kültürpark Tenis Kulübü'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara özel kutlama düzenlendi.

Kültürpark Tenis Kulübü ve Konak Rotary Kulübü öncülüğünde, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Karabağlar Cumhuriyet İlkokulu, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), Hamur Kireç, Pınar Şirketler Grubu ve Aydın Ünsal'ın katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı. Her zaman çocuklara yönelik projelere öncelik verdiklerini belirten KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, "Bu sene de 23 Nisan'a aylar öncesinden hazırlanmaya başladık. Kulübümüz bünyesinde EÇEV bursiyerlerine ücretsiz tenis dersleri vererek onları tenis sporuyla tanıştırdık. Çocuklara bir gün değil, her gün bayram olsun diye onların yaşamlarını güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

KTK bünyesinde ücretsiz tenis dersleri alarak tenis sporuyla tanışan EÇEV'li çocuklar, kutlama programı kapsamında Karşıyaka Spor Kulübü'nde Hüseyin Hoca'dan tenis dersi alan TEGV'li çocuklarla bir de gösteri maçı gerçekleştirerek hünerlerini sergiledi. Kendilerini izleyenlerden tam not alan minikler, gösteri maçı hatırası olarak madalya ile ödüllendirildi.

PEKDAŞ'TAN UYAROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Etkinliği yerinde takip eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu'na teşekkür ederek, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların hem bedensel gelişimlerini sağlıklı olarak sürdürebilmeleri, hem de aydın  bireyler olarak yetişmeleri için sporla uğraşmaları çok önemli. Bu konuda sorumluluk alarak çocuklarımızı sporla tanıştıran ve bugün de bu güzel organizasyonu düzenleyen Kültürpark Tenis Kulübü'ne ve Başkan Uyaroğlu'na teşekkür ederim" diye konuştu.

MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Düzenlenen program kapsamında kendilerine dağıtılan yemekleri yerken Ayberk Eskrim Kulübü sporcularının gösteri maçını izleyerek bu sporla da tanışan minikler, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın çaldığı şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenerek bayram coşkusunu yaşadı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!