KTB'den  KAYSO’ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

KTBden  KAYSO’ya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 08:08

KTB'den  KAYSO’ya ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

KTB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini KAYSO’da görmekten son derece mutlu olduklarını belirten KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Odalar olarak yapacak çok işimiz var. Bir ve beraber olur, işlerimizi düzenli olarak takip edersek, çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bizlerde bunun için buradayız. Üyelerimiz yeni dönemde bu göreve bizleri layık gördü. Kayseri’de ki tüm odalarımız ve borsamızla birlikte önce üyelerimizin, sonrada şehrimiz ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Büyüksimitci, Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’a ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, en kısa zamanda KAYSO olarak iadei ziyarette bulunacaklarını söyledi.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ise, seçimlerde güven tazeleyen Başkan Büyüksimitci ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönemde başarılar diledi.

FOTOLU

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!