Kros Yarışı nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Kros Yarışı nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 16:34

Kros Yarışı nefes kesti

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA) ÇEKMEKÖY Belediye Başkanlığı Kros Yarışları Çekmeköy Belediyesi etrafında trafiğe kapalı alanda kurulan parkurda koşuldu. İlçede eğitim veren lise, ortaokul ve ilkokulların katılımıyla gerçekleşen yarışmada öğrenciler yaş kategorilerine göre mücadele ettiler. Atletizm takımlarının 6 kategoride ter döktüğü yarışlarda, birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.
Kendi kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Kezban Yüksel Aşık, Çekmeköy Belediye Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Fatih Sırmacı ile milli eğitim şube müdürlerinden aldılar.
Ödül töreninde gençlere seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,“Biz sizin hepinizi kazanmış sayıyoruz. Bu yarışın kaybedeni yok. Çekmeköy’de birçok spor organizasyonu yapıyoruz. Sizler gerçekleştirdiğimiz bu spor organizasyonlarıyla spor yapıp fiziken ve ruhen kendini iyi yetiştirilmiş gençler olarak geleceğe emin adımlar atacaksınız” dedi.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!