Kriz ve baskı benim kan kardeşimdir

Güncelleme Tarihi:

Kriz ve baskı benim kan kardeşimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 21:05

Mustafa Denizli Galatasaray’a tekrar geldiği için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

G.SARAY’da 3. Mustafa Denizli dönemi dün resmen başladı. Florya’daki imza töreninde camiaya mesajlar veren Denizli, “Baskılar ve krizler olmazsa bizim farklı taraflarımız ortaya çıkmaz” dedi.Mustafa Denizli “Teknik adamlık hayatımın başlangıcı ve önemli bölümünün geçtiği bu tesislerde tekrar olmaktan mutlu ve heyecanlıyım. 10 saatlik yoldan geldik ama bu yorgunluk bizi yıldırmaz. Bu günden itibaren geçmişi sorgulamayacağız. Sadece başarılı yöntemlerini bu tesiste devam ettireceğiz” diye konuştu.

‘FUTBOLCUMA ÖNYARGIM YOKTUR’

MUSTAFA Denizli yarından (bugünden) itibaren hemen işe başlayacaklarını belirtirken şunları söyledi: “G.Saray şu anda her takımın yaşayabileceği zaman zaman psikolojik sıkıntılarını yaşamaktadır. Camia benim için yeni değil ama takım yeni. Şartlar he olursa olsun kendilerine çok inandığım bir grupla çalışacağım. Herhangi bir futbolcum hakkında ön yargım asla yok. Dolayısıyla yarın (bugün) tüm futbolcular için yeni başlangıçtır.”

Haberin Devamı

‘ORTAK DÜŞÜNCEYİ ÖNE ÇEKECEĞİZ’

ATLETICO Madrid maçı sonrası Hamzaoğlu’nu eleştiren Sneijder’in konuşmaları hatırlatıldığında; Denizli “Benim için dün söylenenler değil yarın söylenenler önemlidir. Bir sporcunun kaybettiği maçtan sonra nasıl bir psikoloji ile konuştuğunu iyi bilirim.Hakkımda olumlu düşünenlere teşekkür ederim. Bu daha fazla çalışma azmi yüklüyor. Antrenörlük yaşamım çoğunlukla kriz ve baskı ortamında geçti. Kriz ve baskı hiç eksik olmadı ortamımızdan, bunun karşılığında kriz ve baskıya karşı kendimizi yeniliyoruz.”

ÇOCUKKEN BEŞİKTAŞLIYDIM

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ın “İyi bir Beşiktaşlı Mustafa Denizli’nin G.Saray’ı çalıştırmasından memnuniyet duyuyoruz” açıklamasına Mustafa Denizli şu yanıtı verdi.‘En değerlisi benim görüşüm’“Türkiye doğru profillere biraz ukalalık olacak ama benim dönemimde başladı. Bana ‘Çoçukluğunda hangi takımı tutuyordun’ diye sordular. Ben de çok net ‘Beşiktaşlıydım’ dedim. Bütün başkanların görüşleri değerli ancak benim için en değerlisi kendi görüşüm.”

BUNLAR BİRİKİMİN SONUCU

BAŞKAN Dursun Özbek, “1988 hatırlayın bir Neuchatel maçı oynadık. Deplasmanda 3-0 yenildik ama sevgili hocam ‘Fark etmez biz de 5-0 kazanırız’ yanıtını verdi. Bu G.Saray pes etmez ruhunun çok önemli kanıtıdır. Hocam G.Saray değerlerini özümsemiş biridir. Ona yuvana hoş geldin diyorum” dedi.G.Saray’da açtığı kariyer parantezini burada kapatmak istemesinin tüm camiayı duygulandırdığını anlatan Özbek, “Başarılı bir parantez kapamayı diliyor. Tekrar hoş geldin diyorum” ifadesini kullandı.Atletico maçından dolayı herkesin kırgın olduğunu belirten Özbek, “Bu skor geçmişten gelen birikimin sonucu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!