Kritik görevdeki hakimin evinde hırsızlık şoku!

Güncelleme Tarihi:

Kritik görevdeki hakimin evinde hırsızlık şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 13:43

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinde görevli bir hâkimin evinde dün akşam hırsızlık şokunun yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Hakim T.K. olay ile ilgili karakolda verdiği ifadede, çalınan eşyalar arasında iki adet dizüstü bilgisayarın da olduğunu belirtti. Hakim T.K.’nın, kritik önemdeki

Kritik görevdeki hakimin evinde hırsızlık şoku

dosyalara baktığı anlaşıldı. Edinilen bilgi ve belgelere göre olay dün akşam yaşandı. Hakim T.K. polis merkezi amirliğinde verdiği ifadede, Ataşehir'e bağlı Yenişehir Mahallesi’nde bulunan adliye lojmanlarındaki evine dün akşam saat 22.00’de geldiğini bildirdi. İfade tutanağına göre, T.K. evinin kapı kilidinin kırık olduğunu fark etti. Hemen, 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan T.K., ilk bilgileri verdikten sonra evine girdi.

İKİ BİLGİSAYARI DA ALDILAR

Haberin Devamı

Yaptığı inceleme sonrası, yatak odasındaki çekmecede bulunan iki tabanca, iki diz üstü bilgisayar, 30 adet değerli taşlardan yapılma tespih, bir adet kol saati ile ayakkabı ve birkaç elbisenin çalındığını fark etti. Dün gece saat 01.08’de ifade veren hakim T.K.’nın kaldığı adliye lojmanında güvenlik görevlisinin olmadığı öğrenildi.

KRİTİK DOSYALARIN HAKİMİ

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne atanan Hakim T.K.'nın Anayasal suçlar ile ilgili dosyalara baktığı öğrenildi. T.K.'nın görev yaptığı mahkeme İstanbul'un yanı sıra tüm Marmara Bölgesi'ne bakıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!