Kriminal tırmanış

Güncelleme Tarihi:

Kriminal tırmanış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 01:22

Emniyet, İstanbul’da 20 saatte 4 cinayet işleyen Deniz Şahin’in durumunu kriminal tırmanış olarak tarif etti. Yani Deniz Şahin ablasını öldürdükten sonra kontrolünü tamamen kaybetti ve diğer cinayetler peş peşe geldi.

Haberin Devamı

FATİH’te çarşamba günü 3 saat içerisinde ablası ve iki arkadaşını, ertesi gün de Esenyurt’ta bir başka arkadaşını öldüren Deniz Şahin’in izini yaşadığı semt olan Silivrikapı’da sürdük. İşte Deniz Şahin’in portresi: Baba Süleyman Şahin manavlık yapıyordu. Eşi Hüsna Şahin 20 yıl önce evi terk edince 17 yaşındaki Songül, 13 yaşındaki Deniz ve henüz 1 yaşındaki Burak’la baş başa kaldı. Daha sonra her ikisi de cezaevine girecek olan Deniz ve Burak’a ablaları Songül annelik yaptı. Deniz küçük yaşta uyuşturucuyla tanıştı. Sakin ve efendi bir kişiliği olan baba ne yaptıysa oğlunu kurtaramadı.

UYUŞTURUCU SATMAKTAN HAPİS

Uyuşturucu satmak suçundan tutuklanan Deniz Şahin, 2 yıl önce tahliye oldu. “Düzgün bir yaşam istiyorum” deyince araya giren akrabaları tarafından evlendirildi. Bir ara namaz da kılmaya başladı. Ancak Deniz Şahin’in hayatı birkaç ay sonra eski seyrine döndü. İki çocuğu olsa da eşiyle arası hiçbir zaman iyi olmadı. Birkaç ay önce de terk edildi.

AYRILIKTA ABLASINI SUÇLADI

İddialara göre, Deniz Şahin eşiyle arasının bozulmasından ablası Songül Polat’ı sorumlu tuttu. Doğum fotoğrafçısı ablasıyla da arası bu nedenle açıktı. Soruşturmayı yürüten emniyet yetkilileri, Deniz Şahin’in yaşadığı olayı Kriminal Tırmanış olarak tarif etti. Yani Deniz Şahin kendisini büyüten ablasını öldürdükten sonra kontrolünü tamamen kaybetti ve diğer cinayetler peş peşe geldi.

HEPSİNİN BANA BORCU VARDI’

Deniz Şahin poliste resmi ifade vermek istemedi ancak polislerle sohbet etti. Öldürdüğü kişilerin kendisine borcu olduğunu anlattı. Öldürdüğü arkadaşları için özellikle, “Kadın da satıyorlardı” vurgusu yaptı. Ablası Songül Polat’la da gelenevde çalışan bir akrabalarıyla görüştüğü için kavgalı olduğunu söyledi.

‘CİNAYETLERİ HATIRLAMIYORUM’

Deniz Şahin arkadaşının motosikletini ödünç olarak aldığını, Esenyurt’ta işlediği cinayet mahalline de bu motosikletle gittiğini anlattı. Deniz Şahin savcılıkta ve mahkemede cinayetlerin hiçbirini hatırlamadığını söyledi. Üzerinden bıçak ile tabanca çıkan Deniz Şahin tutuklandı.

Haberin Devamı

Deniz Şahin dün adliyeye götürülürken, ayağında parmak arası terlikler, üzerinde New York’un uyuşturucuyla ün salan Bronx semtinin adının yazılı olduğu tişört vardı.

Haberin Devamı

Uyuşturucu komasına girdi

GECEYİ Asayiş Şube Müdürlüğü’nün nezarethanesi’nde geçiren Deniz Şahin iki kez uyuşturucu komasına girdi. Polisler Şahin’i iki sefer de hastaneye kaldırdı.

Polise sığınmasalardı öldürecekti

DENİZ Şahin’in yakalanmadan önce, kendilerine zarar vereceğini düşünerek emniyete sığınan 7 kişiden bazılarının adreslerine uğradığı da ortaya çıktı. Bu kişilerden bir kısmının daha önce Deniz Şahin’le ortak uyuşturucu satışı yaptıkları, bazılarından alacağı olduğu iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!