Kreşte her çocuğa bir ağaç

Güncelleme Tarihi:

Kreşte her çocuğa bir ağaç
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:07

Kreşte her çocuğa bir ağaç

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Kamu Hastaneleri Birliği Sekreterliğin yerleşkesi içinde bulunan Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki çocuklara Orman Haftası nedeniyle 'Her çocuğumuza bir ağaç' etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte konuşan Opr. Dr. Mustafa Boyabatlı, etkinliğin ağaç sevgisinin pekişmesi için çok önemli olduğunu belirterek, "Çocukların doğaya ve yaşayan tüm canlılara karşı zaten tabii bir ilgileri vardır. Doğal yaşamın yeryüzündeki devamlılığını sağlayabilmek için insanların sürdürülebilir bir yaşam anlayışı geliştirmeleri adına çaba göstermekle oluşan çevre bilinci, doğayla uyumlu bir yaşam tarzını teşvik edici yaklaşımlarla gerçeklik kazanabilir. Bu bağlamda, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, sağlıklı biçimde kök salıp büyüyebilecekleri çevreyi inşa ederken gerek onların etkin olduğu bu tarz farkındalık eğitimi çalışmalarının çok önemli olduğuna inanıyorum" dedi.
Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi sorumlusu Sultan Ünal ise konuşmasında, "Her çocuğumuza bir ağaç' etkinliği kapsamında Kreş bahçesinde minik öğrencilerin kendilerine ait bir ağaçları oldu. Minik öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak, onları toprakla buluşturarak daha yeşil bir bahçe ortamı sağlamaktır" dedi. Ünal, özellikle bu etkinliğin öğrencileri ile ağaç dikme etkinliğine katılan genel sekreter Opr.Dr. Mustafa Boyabatlı ve emeği geçen herkese teşekkür ett.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!