Kreş ve anaokulu öğrencilerinden polise ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kreş ve anaokulu öğrencilerinden polise ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 10:55

Kreş ve anaokulu öğrencilerinden polise ziyaret

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRK Polis Teşkilatının 172'nci yılı kutlamaları kapsamında Özel Yeni Dünya Kreş ve Anaokulu öğrencileri Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polis amcalarının çalışmalarını yerinde incelediler. 
Emniyet Müdürlüğü binasında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Mehmet Çetin'e misafir olan minik öğrenciler, burada polis amcalarının kendilerine sunduğu ikramları tattılar. Ziyarette Özel Yeni Dünya Kreş ve Anaokulu Sahibi ve Müdürü Meliha Kartal, öğretmenler Hande Şen, Merve Şen ile minik öğrenciler hazır bulundu. Kırıkkale Emniyet Müdürü Yardımcısı Cem Mehmet Çetin, çocukların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, güvenlikle ilgili sorularını cevapladı. Çetin, kısa sürede okullarını ziyaret edeceğini de belirtti. Emniyet Müdür Yardımcısı Çetin ile sohbet etme fırsatı bulan öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Öğretmen ve öğrenciler daha sonra Mobese gözlem merkezine geçerek, Kırıkkale'nin farklı merkezlerini kameralar aracılığıyla izlediler. 
Özel Yeni Dünya Kreş ve Anaokulu sahibi ve Müdürü Meliha Kartal, Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Mehmet Çetin ve personeline gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!