Kreş öğrencileri sinema oyuncusu oldu 

Güncelleme Tarihi:

Kreş öğrencileri sinema oyuncusu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 12:04

Kreş öğrencileri sinema oyuncusu oldu 

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kahramankazan ilçesindeki kreş öğrencileri, televizyonda yayınlanan tarihi bir diziyi canlandırdılar. Tarihi kıyafetler içinde kendilerini rollerine kaptıran çocuklar, sinema oyuncularına adeta taş çıkarttılar.  Ancak çocukların sinema oyuncusu edaları, yaşanan aksilikleri örtmeye yetti. Çiçeği burnunda sinema oyuncuların bir sonraki projesi ise sezona damga vuran yeni bir sinema filmi çekmek olduğu belirtildi.   
Ankara'nın Kahramankazan İlçesinde faaliyet gösteren Şevkat Kreş öğrencileri sinemaya adım atmanın heyecanını yaşadılar. Yaşları 4 ile 6 arası değişen yaklaşık 30 çocuk, televizyon kanalında yayınlanan tarihi bir diziyi canlandırmak için bir araya geldi.  Büyükşehir Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'da kurulan sette, çocuklar, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'nin hayatının konu alındığı gösteriyi sergilediler. Parkının bir bölümünü dizi setine uygun olarak düzenleyen kreş öğretmenleri, kilimhane, talimhane, aşhane, çocuklar için kreş ve Kayı Beyi otağı gibi ayrıntılarla parkı tam bir film platosuna çevirdi.  
Çocuklar da oyunlarını o döneme ait giydikleri kıyafetlerle rollerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştılar. Zaman zaman repliklerini unutan çocuklara Kreş Müdürü Murat Bal, sufle ederek oyunun sorunsuz tamamlanması sağlandı. Ailelerinde yoğun ilgi gösterdiği gösterim sorusuz bir şekilde tamamlandı.  
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!