Kraliçe seçilemedi soyundu

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe seçilemedi soyundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

Miss Turkey 2010 yarışmasının favorilerinden Merve Sarı, Esquire dergisinin haziran sayısına kapak oldu. Dergiye ilişkiler üzerine konuşan Sarı, "Erkekleri çaktırmadan ve boğmadan kontrol etmek gerekir" şeklinde konuştu

Haberin Devamı

MERVE SARI FOTOÄžRAFLARI

Miss Turkey 2010 yarışmasının favorilerinden biri olarak gösterilen ve dereceye giremediği için çoğunluk tarafından 'hakkı yenmiş güzel' olarak lanse edilen Merve Sarı, Esquire dergisinin haziran sayısına kapak oldu ve dergiye samimi itiraflarda bulundu. İşte Sarı'nın anlattıkları...

 GeleceÄŸe dair ne gibi hedeflerin var?          Â

Hayat neyi gösterir bilemem; ama kısa vadede, oyunculuk derslerimi tamamlamak, ardından da iyi projelerde yer almak istiyorum.

 Aynı projede yer almak istediÄŸin isimler var mı?  Â

Kendime uygun, kaliteli rollerde yer almak, kimlerle oynadığımdan daha önemli. Ancak bu, oyunculuklarını takdir ettiğim isimler olmadığı anlamına gelmiyor. Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat gibi isimleri severek izliyorum.

Haberin Devamı

 Modellikten çok oyunculuğa daha sıcak bakıyorsun gibi...

Aslında bu işler, birbiriyle çok bağlantılı işler; ama modellikte yükselmek, çok kolay değil. Hele şu dönemde, bu ülkede, modellik düşüşte; yapılan defilelerin sayısı, her yıl daha da azalıyor. Dolayısıyla ben de, sunuculuk ya da oyunculuk alanlarında hedefler belirliyorum.

UCUZ Ä°ÅžLERÄ° SEVMEM

 Paranın böyle bir seçim yapmanda etkisi var mı?

Para, sadece benim değil, herkesin hayatındaki seçimlerini etkiler. Ama hayatta; ilişkiler, çevre, arkadaşlıklar da para kadar önem taşır. Çok parası olan ancak hiç dostu olmayan biri de mutsuz olur.

 Şöhretini nasıl yönetmeyi düşünüyorsun?

Her zaman doğru ve kaliteli işler yaparsam, adımı lekeleyecek işlerden uzak durursam, insanların aklında iyi bir yerim olursa, şöhretim devam eder. Ucuz işler ve ilişkilerle gündeme gelirsem, elbette, durum tam tersi olur.

 Güzel bir kızsın ve artık ünlü de sayılırsın. Erkeklerin sana olan ilgisi ne durumda; yoğunlaştı mı?

Yarışmadan sonra, telefon numaramı bilen erkeklerin sayısının hızla arttığını fark ettim. Böyle giderse, numaramı değiştirmek zorunda kalacağım! Tamam, insanların beni beğenmesi, desteklemesi çok güzel; ama bunu abartanlar, sürekli mesaj atanlar, arayanlar beni çok rahatsız ediyor.

Haberin Devamı

DÄ°ÅžLERE BAKARIM

 Merve Sarı, ne tarz erkeklerden hoşlanır?


Valla ben ne kadar ideal erkeğin özelliklerini sana sayarsam sayayım, bu özelliklerin dışında kalan birine âşık olabilirim. Hayat bu, fazla büyük konuşmamak lazım. Benim öyle çok ciddi bir ilişkim olmadı. Ama bir erkeğin dürüst ve sadık olması, benim için önemlidir. Dişlere çok önem veririm; düzgün dişleri olan erkekler, hoşuma gider. Sosyal anlamda bana bir şeyler katabilen erkekleri beğenirim.

 Senin için fiziksel görünüm ne kadar önemlidir?

İlk bakışta hoşlanmadığım bir erkek, zaman içinde; ilgisiyle, karakteriyle, tavrıyla, tarzıyla ilgimi çekebilir. İlk bakışta ilgimi çeken, acayip yakışıklı bir erkek de, bir davranışıyla kendinden nefret ettirebilir. Bana çok iyi davranan, beni seviyor gibi görünen ama başka kadınlara da aynı şekilde davranan, herkese mavi boncuk dağıtan erkeklerden nefret ederim.

Haberin Devamı

 Erkek arkadaşının cep telefonunu, e-postalarını karıştırır mısın?

Evet, karıştırırım. Bence erkekleri, dönem dönem kontrol etmek gerekir. Ama bunları gizli gizli, çaktırmadan yapmak gerekir ki boğulduklarını hissetmesinler.

 İstanbul gibi büyük bir şehirde ilişki yaşamaktan korkmuyor musun?

Bugüne kadar çok erkek arkadaşım olmadı. Olduğunda da, az ve öz olmasını isterim. Doğru insanla karşılaşacağım ana kadar, ilişki yaşamak istemiyorum. Birbirini çok seven iki kişinin, mükemmel bir ilişkiyi, her şehirde yaşayabileceğine inanıyorum.

   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!