Kral Selman Fas'taki villasının etrafına yeni binalar yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Kral Selman Fastaki villasının etrafına yeni binalar yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 14:45

Suudi Arabistan ekonomik olarak sıkıntı yaşamaya başladığı iddia edilse de Kral Selman ve ailesi lüks harcamalarından taviz vermiyor. Kral Selman'ın son olarak Fas'taki lüks bir villasının etrafına milyonlarca dolar değerinde yeni binalar yaptırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte Suudi Arabistan büyük bütçe açıkları vermeye ve ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı. Daily Mail gazetesi ise bu duruma karşın kraliyet ailesinin lüks harcamalarını sürdürdüğünü yazdı.

Kral Selman'ın Fas'ta sahildeki villasına yeni binalar eklettiği ortaya çıktı. 30 muhafızın koruduğu dev villa 1,5 kilometrelik bir duvarla korunuyor. Havadan çekilen görüntülerde villanın etrafına yeni binalar ve iki adet helikopter pisti eklendiği görülüyor. 

Kral Selman Fastaki villasının etrafına yeni binalar yaptırdı

Kral Selman'ın geçtiğimiz yaz yeni bir saray yaptığı bildirilirken Kral'ın ailesinin lüks harcamaları dikkat çekiyor. 

Haberin Devamı

New York Times'ın haberine göre, büyük bütçe açıklarıyla karşı karşıya olan Suudi Arabistan'ın, ülkenin petrol şirketini özelleştirmeyi planladığı biliniyor. Suudi prens ve prenseslerin ayrıcalıklı konumunun sürdüğü kaydedilen haberde, yakın zaman içerisinde bir Suudi prensesin Fransa'da 30 milyon dolara bir ev alması gibi örnekler veriliyor.

Kral Selman'ın da Fransa'da lüks şatoları olduğu aktarılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!