‘Kral Midas’lı Polatlı buluşması

Güncelleme Tarihi:

‘Kral Midas’lı Polatlı buluşması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 14:44

Polatlılı Bürokratlar ve İşadamları Derneği’nin (POBİAD) bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Polatlı Buluşmaları’nda, ‘Kral Midas’ tiyatrosu sahnelendi. Gün boyu süren etkinliklerde Sakarya Meydan Muharebesi’nden bir kesit de canlandırılırken, katılımcılara özel frig pilavı, çibörek, kavurma börek ve kavun suyu ikram edildi.

Haberin Devamı

Polatlı Buluşmaları’nın açılış konuşmasını yapan POBİAD Başkanı Özcan Temurer, “Bu tür etkinliklerin Polatlı’nın tanıtımı ve insanlarımızın bir araya gelmeleri bakımından büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Polatlı’da gün yüzüne çıkarılması gereken çok zengin bir tarih var, devletimizin kurumları ve Polatlı Belediyemizin çalışmalarına POBİAD olarak çok katkı vereceğiz ve bu iki günde yaptığımız gibi STK’lara rol model olacağız” dedi.
Etkinliğe, AK Parti Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın yanı sıra Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!