Kral gibi karşılama

Güncelleme Tarihi:

Kral gibi karşılama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Futbolcular pasaport kontrolü sırasında çok gergin görünürken, transit salonda alkış yağmuruna tutulunca sinirler gevşedi .

Güvenliğini yüzlerce polisin sağladığı İtalyan kafilesi yaklaşık 50 araç, 25 motosikletlik polis konvoyu ile Çırağan Sarayı'na götürüldü.

Dış hatlar geliş salonundan doğrudan dışarıya çıkartılmayan kafile üyeleri, THY'nin transit salonundan apronda bekleyen otobüslere alındılar.

Sonunda geldiler

Apo krizi nedeniyle, korktuğu için Türkiye'ye gelmekten vazgeçen ve UEFA'nın maçı bir hafta ertelemesi sonucu dün İstanbul'a gelen İtalyanlar'ın Juventus takımı, Atatürk Havalimanı'nda alkışlar ve çiçeklerle karşılandı.

100 kişilik kafile

‘‘Volare’’ adlı Airbus A-321 tipi kiralık bir uçakla dün saat 13.15'te Atatürk Havalimanı'na gelen 100 kişilik Juventus kafilesi, dış hatlar terminalinde önce pasaport kontrolünden geçti. Dış hatlar geliş salonundan doğrudan dışarıya çıkartılmayan kafile üyeleri, THY'nin transit salonundan apronda bekleyen otobüslere alındılar.

Alkışlar rahatlattı

Pasaport kontrolü sırasında çok gergin olan futbolcuların, salona girdikleri anda, burada bulunan personel ve yolcular tarafından alkış yağmuruna tutulmalarıyla, tüm stresi attıkları gözlendi. Daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında otobüslere binen futbolculara, genç kızlar tarafından çiçekler verildi.

Büyük konvoy

Yaklaşık 50 araç, 25 motosikletlik polis konvoyu ile Çırağan Sarayı'na götürülen Juventus kafilesine yol kenarında bekleyen az sayıda Türk futbolsever ise bayrak ve flamalar sallayarak ‘‘En büyük Türkiye’’diye bağırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!