Kozan’da öğrenciler Afrin için yürüdü

Güncelleme Tarihi:

Kozan’da öğrenciler Afrin için yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 11:48

Kozan’da öğrenciler Afrin için yürüdü

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN, (Adana), (DHA)-  TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde sürdürdüğü ,'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Adana'nın Kozan ilçesinde etkinlik düzenledi.
Kozan Askerlik Şubesi ve Jandarma Komutanlığı önünde  düzenlenen törende Kozan Özel Çukurova Okulu öğrencileri, 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez' sloganları attı. Jandarma Komutanlığı önünde askerler, öğrencileri selam vererek karşıladı. Düzenlenen etkinlikte, öğrenciler şiirler okuyarak Afrin'deki askerlere selam gönderdi. Etkinlikte, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Eroğlu'na öğrencilerin Afrin'deki askerlere yazdığı mektupları teslim eden Okul Müdürü Ali Çağal gözyaşlarına hakim olamadı.
Mektupları teslim alan Binbaşı Ahmet Eroğlu, "TSK'nın bir mensubu olarak sizleri burada görmek bizleri mutlu etti. Perşembe akşamı şehit olan 8 askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Müdürümüzün bize emanet ettiği bu mektupları Afrin'deki askerlerimize ulaştıracağız.  Bununda sözünü size veriyorum" dedi. Etkinliğe, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, şube müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!