Kozan’da engelilere akülü araba dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Kozan’da engelilere akülü araba dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 16:28

Kozan’da engelilere akülü araba dağıtıldı

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ / KOZAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde Beyazay Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Milletbahçesi'nde düzenlenen programda engelli vatandaşlara 8 akülü araba ile 5 tane baston dağıttı.
Törene Ak Parti Adana Milletvekilleri Fatmagül Demet Sarı, Tamer Dağlı, Kozan İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Beyazay Derneği Şube Başkanı Ahmet Ünal, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, engelliler ve aileleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Beyazay Derneği Şube Başkanı Ahmet Ünal, "Gün Işığım Olur Musun Projesi kapsamında vatandaşlardan toplanan paralar ile engelli vatandaşlara 8 Akülü araba ve 5 baston dağıtıyoruz.  Bizlere yardımcı olan hayırsever vatandaşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı ise "Engellilerin halini ben çok iyi anlarım. Çünkü başımdan geçti. Babam böbrek ve şeker hastası oldu. Bir süre sonra yürüyemez olunca tekerlekli sandalye aldık. Babamı çarşıda gezdirmek bana düşmüştü. Bir çok engellere takıldım. Kaldırımlara park etmiş arabalar yüzünden karşıya caddeye geçemedim. Duyarlı vatandaşların yardımları ile babamı karşıya geçirdik. Engellilerin durumunu bu yüzden çok iyi anlıyorum. Elimden gelen yardımı da yapacağım" dedi.
Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise "Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal'a söz verdim. Derneğe gelenlerin oturacak yeri olmadığı için onlara bir büro tahsisi için Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'la görüşerek derneğe bir ofis kazandıracağız" dedi. Yapılan konuşmaların ardından engellilere  akülü araba ve baston dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!