Kozan Belediyesi’nin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Kozan Belediyesi’nin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 16:23

Kozan Belediyesi’nin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN,(Adana),(DHA)ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.
Kozan Belediyesi ekipleri bugün ilçe merkezindeki mahallelleri ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Şevkiye Mahallesine kurulan halk pazarını ziyaret eden ekipler, esnaf ve vatandaşlara Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk adına hediyeler takdim etti.
Belediye Başkanı Musa Öztürk 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenen etkinlikler hakkında bir açıklama yaptı. Ünlü yazar ve sunucu Ayşenur Yazıcı’nın Kozan’da söyleşi ve imza etkinliğine katılacağını dile getiren Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Maalesef her gün kadın cinayetlerinin yaşandığı, kadına şiddetin engellenemediği, çocuk gelinlerin sayısının günden güne arttığı zor bir dönemden geçiyoruz. Portakal bahçelerinde yevmiye ile çalışarak yavrularına bakan analarımız, pazarda sattığı sütle, yumurtayla kızlarını okutmaya çalışan bacılarımız, içinde bulunduğu zor şartlardan okuyarak kurtulmayı hedefleyen kızlarımızın bizlere Allah’ın emaneti olduğunu aklımızdan bir an bile çıkarmamalıyız. Biz de Kozan Belediyesi olarak kadınlarımız için bir dizi etkinlik düzenliyoruz. Ekiplerimiz bu gün mahallelerimizi ve halk pazarımızı ziyaret ederek kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Yarın da Sayın Ayşenur Yazıcı’nın katılımı ile söyleşi ve kitap imza etkinliğine ev sahipliği yapacağız. Bütün kadınlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz.”
Ayşenur Yazıcı’nın katılımı ile düzenlenecek olan söyleşi ve kitap imza etkinliği yarın saat 14:00’te Kozan Belediyesi Sinema Salonunda yapılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!