Koyun kavgasında 10 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Koyun kavgasında 10 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 12:28

AKSARAY’ın Çekiçler Köyü’nde çiftçi ve çobanların koyun otlatma yüzünden tarlada başlayıp, hastanede devam eden kavgada 10 kişi yaralandı. Hastanedeki kavga anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

Aksaray merkeze bağlı Cankıllı Köyü’nde oturan Mikail Yeni (22) ve akrabası İsmail Yeni(24), bugün sabah saatlerinde koyunlarını komşu köy olan Çekiçler Köyü’nde otlattığı sırada, iddiaya göre hayvanlardan bazıları Hasan Ergün (44) ve Bilal Ergün’ün (52) tarlasına girdi. O sırada tarlada çalışan Hasan Ergün, Bilal Ergün ve yanında bulunan İbrahim Ergün (21), Hamza Ergün (22), İbrahim Ergün (41) tepki gösterdi.

Koyun kavgasında 10 kişi yaralandı

İddiaya göre iki grup arasında çıkan kavganın ardından dövülen Mikail Yeni ve İsmail Yeni, kendi köylerine döndü. Ardından yakınları tarafından Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada diğer grup da, sağlık raporu alıp şikayette bulunmak için aynı hastaneye geldi. 

Haberin Devamı

Koyun kavgasında 10 kişi yaralandı

Ergün grubundaki 5 kişi, hastane kantinin önünde Mikail ve İsmail Yeni’nin yakınları Hacı Ali Yeni (50), Eyüp Yeni (30), Ali Yeni (42) ile karşılaştı. İki grup arasında burada çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki grup kantindeki taburelerle birbirlerine saldırdı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sona eren ikinci kavgada ise 8 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.
Koyun kavgasında 10 kişi yaralandı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!