Köylere 20 milyon parke taşı

Güncelleme Tarihi:

Köylere 20 milyon parke taşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 10:55

Köylere 20 milyon parke taşı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, köylere 20 milyon parke taşı dağıtılacağını söyledi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, mart ayı merkez mahalle muhtarları toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Gençleri tehdit eden bağımlılık konusunda muhtarlardan çalışma yapmalarını isteyen Vali Günaydın, herkesin bağımlılık sorununa el atıp, sıkıntıları asgariye indirmesi gerektiğini söyledi. Vali Günaydın, "Sorunlar karşısında elimiz kolumuz bağlı değil, yeter ki biz kararlı olalım. Biz Türkiye'de ilk olacak bir Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde tamamlanacak" dedi.

'SICAK ASFALT SEZONU BAŞLADI'

Muhtarlar toplantısında sıcak asfalt çalışmalarına başlandığının ve köylere 20 milyon parke taşı dağıtılacağının müjdelerini de paylaşan Vali Günaydın, "Çok ciddi kaynaklarla çok büyük hizmetleri başlattık. Hepimizin gayretiyle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Çünkü vatandaşımıza hizmet etmek bizim için bir şereftir, gururdur" dedi.

KÖYDES ödeneğinde de yüzde 80 artış sağlandığını kaydeden Vali Günaydın, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar dışındaki bu bütçenin de köyler için kullanılacağını vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!