KÖYDES toplantısı

Güncelleme Tarihi:

KÖYDES toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 16:42

KÖYDES toplantısı

Haberin Devamı

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Köylere Hizmet Götürme Birliği KÖYDES toplantısı, Valilik birlik salonunda yapıldı. Meclis toplantısına Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Yakup Ömeroğlu, Merkez İl Genel Meclisi üyeleri ile Merkez Köy Muhtarları katıldı. Yoklama yapılmasının ardından açış konuşması yapan Birlik Başkanı Yakup Ömeroğlu, önceki yılda Birlik Encümeninde bulunan İl Genel Meclisi Üyeleri Hüseyin Çetiner, Ömer Faruk Kaytez ve görev yapmış muhtarlara teşekkür ederek seçimde aday olan İl Genel Meclisi Üyeleri ve Muhtarlara başarı diledi. Ömeroğlu'nun konuşmasının ardından söz alan Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Erdoğan Özmen ise seçimin tamamlanmasıyla birlikte tempolu bir çalışma içerisine gireceklerini söyleyerek KÖYDES'in 2017 yılında gerçekleştireceği çalışmalar ve mevcut projeler hakkında bilgi verdi.
Üye seçimlerine geçilmeden önce Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Yakup Ömeroğlu, muhtarların sorularını cevapladı. Merkez köy muhtarlarının temizlik taleplerini dinleyen Ömeroğlu, bu problemin en kısa sürede çözüme kavuşacağı müjdesini verdi.
Gerçekleştirilen seçim sonucunda Birlik Encümen Üyeliğine İl Genel Meclisi Üyeleri Hüseyin Çetiner yeniden seçilirken diğer üye ise Abdulkadir Şimşek oldu. Köy muhtarlarından ise Başeğmez Köyü Muhtarı Nejat Metin ve Küçüklü Köyü Muhtarı Mehmet Koruk seçildi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!