Köyden indim şehire

Biri Gaziantep’ten kalktı geldi, diğeri Kapadokya’dan... Ağa dizilerinin meşhur ettiği ikili Yavuz Bingöl’le İpek Tuzcuoğlu İstanbul’da buluştu.

Yavuz Bingöl, Zerda’nın Şahin Ağa’sı, o da Çakır gibi vurulup gitmişti. İpek Tuzcuoğlu ise Asmalı Konak’ın unutulmaz Dicle’si. Şimdi ikili Kanal D’nin büyükşehirde geçen yeni dizisi Ah be İstanbul’da buluşuyor.

Hatırlarsanız dizi daha çekim aşamasında Fatih Terim’in hayat hikayesi diye gazetelere yansımıştı. Terim her ne kadar ‘Benimle ilgisi yok’ dese de, Bingöl dizide Metin Hoca adlı karizmatik bir teknik direktörü canlandırdığı için seyirci en azından ilk başta Terim’in hayatıyla benzerlikler arayacaktır.

İpek Tuzcuoğlu’nun Metin Hoca’nın yetenekli oyuncusu Emir’in yengesi Zümrüt’ü canlandırdığı dizi çok zor bir günde yayın hayatına başlıyor. atv’nin Patron Kim ve Melekler Adası’yla güçlü olduğu gecede, Show TV’de Gurbet Kadını ve Popstar, Star’da ise Çocuklar Duymasın var.

Bakalım bir önceki dizileriyle milyonları ekrana bağlayan Bingöl ve Tuzcuoğlu, Anadolu’da gösterdikleri başarıyı büyükşehirde tekrarlayabilecekler mi?

(Kanal D, 19.50)

TV bombaları

Yayın doğurduk
Dün canlı yayınımızın ilk yayınıydı...
Nehir Erdoğan


İki yeni oyuncu!

Bu akşam ekranda iki yeni oyuncuyla karşılaşacağız. Hoş Zeynep Tokuş’u biliyoruz ama Çocuklar Duymasın’da ilk kez izleyeceğiz, Meltem karakterinde nasıl bir performans sergileyeceğini, Pınar Altuğ’u aratıp aratmayacağını ilk kez göreceğiz. Bu gece Amerika’dan dönüyor ve diziye katılıyor. (Star, 20.15)

Aynı saatlerde Patron Kim’de ise oyunculuğu ilk kez deneyecek bir isim var: Ali Atıf Bir!. CNN Türk’teki programında ilk günden itibaren kamera karşısında acemilik çekmeyen Bir’e ben güveniyorum. Cem Davran ve Janset’in karşısında ezilmeyecektir. İster misiniz, bu gece harika bir oyunculuk çıkarsın da, yapımcılar Bir’e dizi teklif etsin. Olur mu olur, Ali Atıf Bir’den korkulur!. (atv, 19.50)

Yeni yorumcu Ali Aydın

Olaylı Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra hakemliği bırakan Ali Aydın, futbol yorumcusu olabileceğinin sinyalini pazar gecesi TRT’de Spor Stüdyosu’nda verdi.

Spor Stüdyosu, Ali Aydın’ı ilk kez canlı yayına çıkararak (üstelik Ordu’dan) rakiplerini geride bıraktı. Aydın’ı önümüzdeki sezon ekranda futbol yorumcusu olarak izlersek şaşırmayın.

Reha Muhtar’ın Ahmet Çakar’ın olmadığı ekranda Ali Aydın bir boşluğu doldurur mu? Yazın, biraz daha agresif ve eğlenceli olmak üzerine çalışırsa belki... Baksanıza Çakar’ın yerine adaylar çıkmaya başladı bile. Star’ın Spor Müdürü Serhat Ulueren, Telegol’de bu yolda ilerliyor...

TGRT eğlenceye ara verdi

Cenazenin hafta başında kalkması nedeniyle Sakıp Sabancı yayınları pazartesi gününe de sarktı. Her kanal elinden geldiğince Sabancı’nın anısına en iyi yayını yapmaya çalıştı.

Ama benim dikkat ettiğim, eğlence programlarını yayından kaldıran tek kanal TGRT oldu. TGRT, pazar günü alt yazı geçerek Sibel Turnagöl’ün ve İsmail Türüt’ün programlarının, Sakıp Sabancı’nın ölümü nedeniyle yayınlanmayacağını duyurdu.

TV bombaları

Ah Erdinç ah

Sen çok güzel davul taklidi yapıyorsun Erdinç!

Deniz Seki
Yazarın Tüm Yazıları