Köyceğiz büyüklerine özel merkez

Güncelleme Tarihi:

Köyceğiz büyüklerine özel merkez
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 13:21

Köyceğiz büyüklerine özel merkez

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesindeki 'Köyceğiz Büyükleri' projesi kapsamında yaşlıların pek çok ihtiyacını giderebileceği Yaşlılar Merkezi ve Lokali'nin açılışı yapıldı.
Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün 'Köyceğiz Büyükleri' projesi kapsamında Yaşlılar Merkezi ve Lokali'nin açılışı yapıldı. Merkezde 60 yaş üstü Köyceğizlilerin fiziksel, ruhsal rehabilitasyon, spor, gezi, beslenme ve eğlence gibi grup çalışmaları yapacağını açıklayan AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, yaşlıların da çocuklar gibi sevgiye ihtiyacı olduğunu dile getirdi.
Kadın Akademisi Yaşlı ve Engelli Grubu bünyesinde oluşturulan gönüllü grup çalışmalarına başladı. Projede 'Onların Sözlerinden Köyceğiz' konulu söyleşiler, 'Biz Sizi Unutmadık' fotoğraf sergisi, 'Onlar Bize Baktı Şimdi Sıra Bizde' evde bakım hizmetleri dahil söyleşi, gezi ve toplantıların video galerisi, yerel idarecilerle 'Tecrübeliler Konuşuyor' konulu toplantı, eski Köyceğiz ile ilgili anıların yazılarak 'Hatıralardaki Köyceğiz' kitapçığı basılması, gençlerle 'Tecrübeli Hayat' buluşmaları, çocukları büyüklerle buluşturmak torun sevgisini gidermek amacıyla 'Torun Buluşmaları', 'Büyüklerimizi Gezdiriyoruz' gezi programları, fiziksel ve ruhsal gelişimi destekleme amacıyla 'Fiziksel Hareketsizliğe Son' eğitimleri gibi çeşitli aktiviteler yapılacağı bildirildi.

Cihan KAYA / KÖYCEĞİZ (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!