Köyceğiz 20'nci Plaj Hentbolu'nda birinciler belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Köyceğiz 20nci Plaj Hentbolunda birinciler belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 15:33

Köyceğiz 20'nci Plaj Hentbolu'nda birinciler belirlendi

Haberin Devamı

Cihan KAYA / KÖYCEĞİZ (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbolu Turnuvası, kadınlarda Muğla Sıtkı Koçman, erkeklerde ise Ahi Evran Üniversitesi'nin şampiyonluğu ile sona erdi.
Köyceğiz Gölü'nün sahilinde 26 takım ve 350 sporcunun katılımı gerçekleşen organizasyonda kadınlarda ikinciliği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, üçüncülüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi aldı. Erkeklerde ise Özyeğin Üniversitesi ikinci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ise üçüncü oldu. Organizasyon kapsamında yapılan açık hentbol turnuvasında kadınlarda Mardin 1903, erkeklerde ise Muğla Büyükşehir Belediyesi şampiyon oldu. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, şöyle dedi:
"Türk hentbolunun unutulmaz ismi merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim'in anısına bu yıl 20'ncisine ev sahipliği yaptığımız organizasyon başarıyla tamamlandı. Turnuvaya katılan tüm sporculara, yöneticilere, teknik adamlara, hakemlere ve müsabakaları izleyen hentbolseverlere teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!