Köy okulunun halı saha sevinci

Güncelleme Tarihi:

Köy okulunun halı saha sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 15:30

Köy okulunun halı saha sevinci

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya merkez Olukman köyünde Olukman Ortaokulu’nu ziyaret ederek; okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir süre sohbet etti.
Özel İdare tarafından Olukman köyüne yapılan halı sahanın öğrencilere hayırlı olmasını temenni eden Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya, "Halı sahalar sadece erkek öğrencilerin futbol oynaması için değil, tüm öğrencilerin beden eğitimi derslerinde etkinliklerin yapılabilmesi içinde kullanılacaktır. Köylerimiz için gerçekten çok güzel bir hizmet. İnşallah bunları en iyi şekilde kullanarak değerlendirebiliriz. Bu tesisler eğitimin bir parçası olarak düşünüldü. En büyük arzumuz öğrencilerimizin bu imkanları en iyi şekilde kullanmasıdır. Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’ın maddi ve manevi destekleri ve Valimiz Sayın Davut Gül’ün önderliğinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz adına ben kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Daha önce Olukman köyünün yanından geçerken öğrencilerin kar üzerinde, kısıtlı imkanlarla futbol oynadığını gördüğünü ifade eden Kaya, "Şimdi aynı alana halı saha yapıldı. Bölge çok güzel bir görüntüye kavuştu. Allah vatana millete zeval vermesin. Daha güzelleri, daha iyileri hep sizlerin olsun inşallah." şeklinde konuştu.
Köylerinde halı sahaya kavuşan öğrenciler ise büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Kaya'ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!