Kova burcunun diÄŸer burçlarla iliÅŸkileri

KOVA VE TERAZİBu ilişkide arkadaşlık, dostluk ve mental alışverişten sonra, yoğun bir romantizmin de yaşanması söz konusudur.

Haberin Devamı

Her ikisi de Hava elementinden olan bu burçlar, Zodyak içindeki ideal çiftlerdendir. Mental ve sosyal faaliyetlere verdikleri önem, insan iliÅŸkilerindeki doÄŸal baÅŸarıları ayrıca sevilen bir çift olmalarına da nedendir. Ancak Kova’nın bağımsızlığına çok düşkünlüğü ve özel anlara duyduÄŸu ihtiyaç, eÅŸini her zaman yanında isteyen Terazi için zaman zaman problem olabilir.Â

Zodyak’ta son derece olumlu bir etkileşim içinde bulunan Kova ve Terazi ikilisi insan ilişkilerinde çok başarılıdır. Bu ilişkide entelektüel konular büyük öneme sahiptir. Birlikte öğrenme, iletişim ve fikir paylaşımı ilişkinin belkemiğini oluşturur. Cinsel yaşamda da bu ikili son derece uyumludur. Terazi daha duygusal olmasına rağmen, Kova’nın cinselliğe geçebilmesi için mental uyaranlara da ihtiyaç duyduğunu çok iyi bilir ve anlar. İnsana değer veren Kova da Terazi’nin ihtiyaçlarını karşılamak için duygularını öne çıkarmaya çalışır. Aradaki ilişki  tatmin edicidir.

KOVA VE AKREP

Haberin Devamı

Oldukça kıskanç, talepkar davranışları olan Akrep ile bağlanmayı ve söz vermeyi sevmeyen Kova’nın anlaşması çok güçtür. Fiziksel olarak ilk anlarda ortaya çıkan çekim, Akrep’in ihtiraslı yapısıyla karşılaşınca, Kova’yı ürkütebilir. Aşka karşı daha mesafeli bir davranış şekline sahip olan Kova’nın, Akrep’in yoğun duygularını ve kuvvetli cinsel dürtülerini anlamakta da güçlük çekmesi çok normaldir. Ancak her ikisinin de keskin bir zekaya sahip olması, ortak bir alanın doğmasına ve alışverişe girmelerine neden olabilir. Zodyak’ta oldukça zor bir etkileşim içinde bulunan, Sabit burçlardan Akrep ve Kova anlaşmakta zorluk çekerler.

Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz.

Yazarın Tüm Yazıları