Kova burcunu 2009'da neler bekliyor

Yılın en şanslı burcusunuz!

Haberin Devamı

İŞ, KARİYER VE PARA

Büyük değişimler yılındasınız. Yaşamsal öncelikleriniz farklılaşıyor. Şans ve büyüme gezegeni Jüpiter’in burcunuzdan geçişi son 12 yılın en şanslı yılına girdiğinizi ve 2009’da 12 burç içerisinde en şanslı olan olduğunuzu müjdeliyor. Yapacağınız çalışmaların ve yeni girişimlerinizin maddi manevi karşılığını almaya başlayacağınız, 12 yıllık bir döngünün başındasınız.  20 Nisan’dan Mayıs sonuna kadar, yorucu günler sizi bekliyor, ama iş de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak alacak borç meseleleri, ortak kaynakları ilgilendiren konulardaki sorumluluklar, ani veya yüksek meblağlı harcamalar ya da hukuki konulardaki problemler 29 Ekim’e dek sürebilir. Özellikle, 17 Eylül civarına ve Ekim ortalarına dikkat etmek, kontrollü harcamalar yapmaya çalışmak yerinde olur.  26 Ocak civarında(+/-15 gün), yeni şanslarla karşılaşabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak, bir ilişkinin veya süreç içinde devam eden bir olayın sonlanması da gündemde olabilir. 9 Şubat civarında(+/-15 gün), iş ortağınızın, iş birliği içerisinde olduğunuz bir kişinin veya sevgilinizin isteklerini anlamsız bulabilir veya dile getirdiği talepleri ya da duyguları nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz. Ancak bu durum, ilişkinizi doğru yönlendirmenize veya ilişkiyi yararlı yönde kullanmanıza da yardımcı  olabilir.

Haberin Devamı

AŞK, İLİŞKİLER VE YARATICILIK GEREKTİREN İŞLER

Jüpiter’in etkisi aşk ve sosyal ilişkiler anlamında da etkisini gösterecektir. Şanslı beraberlikler, evlilikler veya renkli bir sosyal yaşam ve farklı çevrelere girmek için uygun bir yılda olacaksınız. 4 Şubat – 12 Nisan ve 26 Ağustos – 20 Eylül arasında karşı cinsle ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde gözle görülür bir hareketlilik olabilir. 22 Temmuz ve 6 Ağustos civarında(+/-15 gün), özel bir arkadaşlığınız(bu kişi bir iş partneriniz de olabilir) ya da sevgilinizle ilişkiniz sona erebilir veya daha ciddi bir platforma taşınabilir. Ya da sizin için önem taşıyan veya iş ya da özel hayatınıza faydası dokunan bir kişinin sizden uzak bir yere taşınması veya farklı nedenlerle ayrılmak zorunda olmanız nedeniyle sıkıntı çekebilirsiniz ve sorumluluklarınız artabilir.

Haberin Devamı

AİLE İLİŞKİLERİ VE SAĞLIK

7 Temmuz ve 22 Temmuz civarında(+/-15 gün), sağlığınız, genelde sağlık sektörü ya da sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir veya kötü bir alışkanlığınızı bırakabilirsiniz. Bu tarihlerde, yalnız kalmak isteyebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu seçiminiz, yaratıcı yönünüzün kuvvetlenmesine yardım edecek. Doğduğunuz yerleri ve aile üyelerinizi daha sık görmek isteyeceğiniz ya da sık sık biraraya gelebileceğiniz bir yıldasınız. Günlük yaşamınızda gizli düşmanlıklar ya da kıskançlıklarla karşılaşsanız bile, Jüpiter’in koruması herşeyin sizin yararınıza sonuçlanacağının bir garantisi.

Yazarın Tüm Yazıları