Kova burcu ile seyehate çıkmak

Güncelleme Tarihi:

Kova burcu ile seyehate çıkmak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 09:43

Yenilikçi, marjinal, değişimin ve değişikliğin peşindeki kaşif ruhlu Kova burçları gerçek seyahat severlerdir.

Haberin Devamı

Her yeri görmek ve her şeyi öğrenmek arzuları onları turizm sektörünün en sadık müşterileri haline dönüştürür. Ancak, seyahat sever Kovalar her ne kadar konforlarına düşkün olsalar da, sadece lüks bir tatil değildir aradıkları.

Dünyanın keşfedilmemiş her noktası ne kadar bakir, ne kadar tehlikeli veya ne kadar sefaletle iç içe olsa dahi görmek ve farklı kültürleri tanımak isterler. Yeme çok çok olmasa da, içecek kalitesi ve çeşitliliği onlar için önemlidir. Planlı turları değil bağımsız hareket edebilecekleri, gittikleri yerlerin halkıyla sıcak ilişkiler kurabilecekleri ve bölgenin sosyal yapısını anlayabilecekleri tatilleri tercih ederler.

Özgürlük, öğrenme ve keşfetme ilk tercihleri arasındadır. Sürprizler ve planlarda değişiklikler daha fazla ilgilerini çeker tatil boyunca. Seyahati sırasında, bilgisayarı, tableti veya cep telefonu olmazsa olmazlarındandır. Uçak biletini unutursa şaşırmam(ne de olsa çok rahat insanlardır), ama cep telefonunu ya da tabletini asla unutmaz. Kova burcu seyahat arkadaşınız keşfetmeyi sevdiği kadar müzikten, spordan ve danstan da büyük keyif alır; programlarınıza bunları da ekleyebilirseniz tatiliniz mükemmel olur. Hepinize keyifli seyahatler, sağlık ve sevgi ile kalın... 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!