Kötülerin maçı

ÖYLE bir maç ki, Diyarbakırspor açısından çok kötü. Beşiktaş açısından kötü. Seyredenler açısından da kötü. Seyirci yok, o da kötü.

Haberin Devamı

Yani kötü oğlu kötü. Diyarbakırspor takımının seyircisi o hataları yapmasa, belki de küme düşmeyeceklerdi. Diyarbakırsporlu futbolcuların yerlerinde olmak istemezdim. Çünkü kaderlerini kendileri değil, bir grup seyirci tayin etti. Yani Diyarbakır Belediye Başkanı böyle istedi ve Diyarbakırspor düştü. Bunun başka bir yorumu yok. Onun için saf, temiz Diyarbakırsporlular sakın başka yerde hata aramasınlar. Gelelim Beşiktaş cephesine... Bu maçı kazandılar. Ama ligi ilk üç sırada bitiremeyecekler. Buradaki hata önce yönetimin. Sebebi, yapılan transferler. Yalnız buradaki ayrıntıyı şöyle belirtmek lazım. Alınan futbolcular iyidir, kötüdür. İşin bu kısmını tartışmıyorum bile. Beşiktaş, aldığı bütün futbolculara değerinin en üç katı para vererek almıştır. Yani çok kötü bir transfer politikası izlemiştir.

Mazereti yok

Haberin Devamı

Mustafa Denizli’nin “Elimdeki kadro böyle. Ne yapayım?” deme hakkı yok. Çünkü bu kadro ile geçen sezon iki kupayı birden aldı. Bu sene takviyeler de yapıldı. Haa geçen sezon Galatasaray’la Fenerbahçe şampiyonluk potasındalar mıydı? Yoklardı. O zaman şampiyon olduktan sonra atınca mangalda da kül bırakmayın. Gelelim maça... Zaten bu kadar ayrıntıyı yazdıktan sonra maç hikaye. Tam yazdık, halı saha maçı gibi oldu. İki takım da futbol oynamadılar, top oynadılar. Biraz koşuşturdular, arada birkaç top direkten döndü. Biri kendi kalesine dört tane gol. Maçın geneli ninni gibi. İnsanı uyutan cinsten. İki takım futbolcuları da, seyreden bizler de maç bir an önce bitse de bu eziyetten kurtulsak dedik adeta. İki takım da bu seneden ders alırlar mı bilemem ama alacaklar gibi gözükmüyorlar.Sezon bitecek,gelecek sene gene parlak parlak cümlelerle göz boyamalarla sahte transferlerle ligimiz gene başlayacak.
Kaldık sadece Bursa ile F.Bahçe’nin maçlarına...

Yazarın Tüm Yazıları