'KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri' başladı

Güncelleme Tarihi:

KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2015 16:38

DenizBank ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile, 26 Kasım 11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri’ başladı. Program kapsamında ‘İş Kurma Süreci’, ‘İş Planı oluşturma’, ‘KOSGEB Yeni Girişimci Desteğinden Yararlanmak İçin İzlenmesi Gereken Yol Haritası’ ve ‘Yeni Girişimci Desteği’ başlıkları altında eğitimler veriliyor.

Haberin Devamı

Hayata geçirdiği işbirlikleri ile sektöründe farklılaşan DenizBank ve Türkiye’de eğitime yaptığı katkılar ile dünya standartlarını yakalayan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile gerçekleşecek olan KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri 26 Kasım-11 Aralık tarihlerinde düzenlenmeye başladı. Alanında öncü kurumların bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu anlaşma ile katılımcıların girişimcilik alanındaki bilgilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. 

DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak kurum olarak insan odaklı bir yaklaşımı benimsediklerini, bu doğrultuda sürekli gelişimin kendileri için öncelikli amaçlar arasında yer aldığını vurgularken sözlerine şöyle devam etti; “Girişimciler, pazardaki ihtiyaçları en iyi şekilde anlayarak, yeni fikirler ve iş alanlarının hayata geçmesinde önemli rol oynuyorlar.

EKONOMİYE BÜYÜK KATKI SAĞLANIR
KOBİ'lerde Ar-Ge bilincinin yaygınlaştırılması, inovatif faaliyetlerin desteklenmesi ve rekabet güçlerini geliştirmeye yönelik projelerin hayata geçirilebilmesi yönünde biz de DenizBank olarak girişimcilere destek veriyor; bu çerçevede Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri’ne katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Banka olarak, geleceğin dünyasını şekillendirecek genç fikirlere sahip olan teknoloji girişimcileriyle bir arada olmamız ve bunu fırsata dönüştürmemiz gerektiğini düşünüyoruz. İnanıyoruz ki bu tür programlar ile birlikte girişimciler iş dünyasına daha donanımlı bir şekilde katılarak, daha hızlı yol alacaklar ve Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkı sağlayacaklar” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeşehir Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşecek programın son gün eğitimleri ise DenizBank Akademi’de verilecek ve program burada düzenlenecek sertifika töreni ile son bulacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!