Koşamayanlar için dördüncü kez koşacaklar

Güncelleme Tarihi:

Koşamayanlar için dördüncü kez koşacaklar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 13:38

Omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak bulmak amacıyla kurulan Wings For Life Vakfı’nın düzenlediği Dünya Koşusu’nun Türkiye ayağı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ford Otosan’ın katkılarıyla 7 Mayıs’ta İzmir’de olacak.

Haberin Devamı

Wings For Life World Run’ın basın toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Dördüncüsü düzenlenecek olan Wings For Life World Run, kurallarıyla bu zamana kadar düzenlenmiş hiçbir koşuya benzemiyor.

Organizasyonda Red Bull sporcusu Yağız Avcı’nın kullanacağı yeni Ford Kuga, önlerindeki binlerce katılımcıyı mümkün olduğu kadar uzağa ve hızlı koşmaları konusunda motive edecek. Koşucuların yakalama aracına meydan okuduğu bu konsept, dünyada ilk ve tek.

Wings For Life World Run’ın basın toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Merve Toy’un sunumuyla gerçekleşen basın toplantısında organizasyonun elçilerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, TOFD Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, Enes Günel, Emrah Başoğlu, Ayşe Tolga, Tanem Sivar, Merve Oflaz ile Red Bull sporcuları Yağız Avcı ve Ahmet Arslan yer aldı.

Haberin Devamı

Koşamayanlar için dördüncü kez koşacaklar

BAKMADAN GEÇME!