Korsan taşıma yapanlar denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Korsan taşıma yapanlar denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 12:54

Korsan taşıma yapanlar denetlendi

Haberin Devamı

Uğur AYAZSIN/İSTANBUL,(DHA) Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul 1. Bölge Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri Anadolu Yakası'nda K3 yetki belgesi olmadan taşımacılık yapan nakliyeciler üzerinde denetim yaptı. Bakanlığa bağlı görevlilere korsan taşımacılık yapan nakliyecilerin tespiti noktasında İstanbul Evden Eve Nakliyeciler Derneği (İSTEEND) üyeleri de yardımcı oldu.

K3 BELGESİ OLMAYANLARA CEZA KESİLDİ
Ekipler, sabah 09.00'da Ataşehir'de başladığı denetimi Kadıköy, Maltepe ve Ümraniye'de sürdürdü. Saat 12.00 sıralarında sona eren denetimlerde çok sayıda belgesiz taşımacılık yaptığı tespit edilen nakliyeciye bin 207 lira ceza kesildi.

DENETİM ŞUBE MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI
Denetimlerin ardından açıklama yapan İstanbul 1. Bölge Denetim Şube Müdürü Yalçın Doğan, “Bugün Anadolu Yakasında daha önceden planlamış olduğumuz denetimlerimizi icra etmek için sabah 09.00 itibariyle başlattık. Yaptığımız denetimlerde 4925 sayılı taşıma kanununa aykırı faaliyetleri tespit edilen taşımacılara ilgili kanun ve mevzuat dâhilinde yasal işlemler uyguladık. Mevzuat kapsamında bize yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürlerimizi ilettik" dedi.

NAKLİYECİLER DERNEĞİ ÜYELERİ YETKİLİLERE YARDIMCI OLDU
İSTEEND başkanı Davut Ukan ise denetimle ilgili, “Biz Ulaştırma Bölge Müdürlüğü Ekiplerine korsan taşımacılık yapanların tespiti noktasında İstanbul Evden Eve Nakliyeciler Derneği olarak yardımcı oluyoruz. Belgesiz, K3 yetki belgesi olmadan taşımacılık yapan araçları takip ediyoruz. Bölge müdürlüğümüzden gelen yetkililer de bunlara cezai işlem uyguluyorlar" şeklinde konuştu.

(FOTOĞRAF) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!