Korsan milletvekili cinayet günü internetten erkek aramış

Güncelleme Tarihi:

Korsan milletvekili cinayet günü internetten erkek aramış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 11:29

Berlin’de geçen hafta 29 yaşındaki bir genci öldüren ve ardından da intihar eden Korsanlar Partisi Berlin Eyalet Meclis milletvekili Gerwald Claus Brunner’le ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

Haberin Devamı

44 yaşındaki Brunner’in, cinayeti işlediği gün cinsel ilişkiye girmek için internet üzerinden erkek partner aradığı belirlendi. Kayıtlı olduğu porno internet sayfasından mavi gözlü, uzun ve siyah saçlı erkek arayan Korsan milletvekilinin bilgisayarında uygunsuz çok sayıda erkek fotoğraflarının bulunduğu öğrenildi.

ŞİKÂYET FORMUNU DOLDURMAMIŞ

Korsan milletvekilinin öldürdüğü 29 yaşındaki kurban, Haziran ayında milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Berlin Eyalet Meclisi’ne yaklaşık 400 metre uzaklıktaki polis karakoluna giden kurban, milletvekilini, telefonla ve mesajlarla kendisine hakaret etmekle suçlamıştı. Polis ise şikâyetçiyi dinledikten sonra kendisine bir form vermiş ve evde doldurup getirmesini istemişti. Berlin Polis Sözcülüğü tarafından yapılan açıklamada, kurbanın kendisine verilen formu doldurmadığını ve bir daha da karakola gelmediğini açıkladı. Polisin açıklamasında ayrıca olayın savcılığa intikal ettiği belirtilerek ihmalin bulunmadığı, savcılığın ise şikayet hakkında takipsizlik kararı verdiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!