'Kornea'nın Sesi'

Güncelleme Tarihi:

Korneanın Sesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 17:06

MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nde, kornea bağışçısı ya da nakli olan kişilerin kurduğu ’Kornea’nın Sesi’ isimli koro, Türk Sanat Müziği konseri verdi.

Haberin Devamı

Korneanın Sesi

Kornea bağışçısı ya da nakli olan kişilerin kurduğu ’Kornea’nın Sesi’ isimli koro, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda konser verdi. Kaymakam Uğur Turan, MHP’li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Türker, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile çok sayıda vatandaş konseri izledi.

Korneanın Sesi



Konserde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Eğrilmez, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı öğrencisi Mazlum Acar, Sosyoloji Bölümü öğrencisi Özgün Düzgün, TRT Ses Yarışması birincisi Cem Cansız, Devlet Türk Müziği Konservatuvarı öğretim elemanı Senem Ersin Genç, Celal Bayar Üniversitesi Göz Hekimi Önder Demirtaş sahne aldı. Aşık Veysel’in eserlerini seslendiren ekip, vatandaşlara müzik ziyafeti verdi. Organ bağışına sanat yoluyla dikkat çeken koro, konser sonunda ayakta alkışlandı. Konser sonrası çok sayıda vatandaş, bağış formu imzalayarak organ bağışında bulundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!