Korkuteli'nde okul güvenliği toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelinde okul güvenliği toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 12:49

Korkuteli'nde okul güvenliği toplantısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Kaymakamı Erol Tanrıkulu başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Şube Müdürü Murat Çelik ve okul müdürlerinin katılımıyla okul güvenliği konulu toplantı yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan okul güvenliği konulu toplantıda, öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantıda ayrıca öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için gereken uygulamalar üzerinde duruldu.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti. Kaymakam Tanrıkulu, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları ile iş birliğiyle sürdürülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. Kaymakam Tanrıkulu, "Her çocuk ve gencimiz bizim için çok kıymetlidir. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Mahalle halkının mahallesinde bulunan okullara gönüllülük esasıyla sahip çıkmasını okul aile birliği desteğini mutlaka sağlamalıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!