Korkutelili sporcu Türkiye üçüncüsü

Güncelleme Tarihi:

Korkutelili sporcu Türkiye üçüncüsü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 10:36

Korkutelili sporcu Türkiye üçüncüsü

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyespor'un başarılı sporcusu Gamze Öztürk, Antalya'da düzenlenen Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya'da gerçekleştirilen 3'üncü Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Korkuteli Belediyespor'un başarılı sporcusu Gamze Öztürk, 42 kilogramda Türkiye 3'üncüsü oldu.
Antrenör Şükrü Haksız, şampiyona öncesi sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, kick boks dalında başarılar elde ettiklerini, katıldıkları turnuvalarda sürekli Korkuteli'nin adını duyurduklarını, ancak bu başarılar sonrası, güreş ve futbol kadar destek görmediklerini söyledi.
Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Süleyman Türkyılmaz da kulüp bünyesinde farklı branşlarda da dereceler yaptıklarını anlattı. Türkyılmaz, "Bu başarılar uluslararası dereceler oluyor. Ancak bu başarılarda ilçede yeterli desteği sporcularımız görmüyor. 25 Haziran- 5 Temmuz tarihleri arasında Elazığ'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına 15 sporcu katılacak. Maddi imkansızlıklar nedeniyle birçok sporcumuzu bu müsabakalara gönderemeyeceğiz. Bundan sonra bu tür müsabakalarda derece yaptıktan sonra tüm siyasi partileri ziyaret ederek destek talep edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!