Korkuteli'de Z-Kütüphane açılışı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Z-Kütüphane açılışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 17:28

Korkuteli'de Z-Kütüphane açılışı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'na yaptırılan Z-Kütüphane törenle hizmete açıldı.

Korkuteli Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'na yapımı tamamlanan Z-Kütüphane törenle açıldı. Törene Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, okulu yaptıran hayırsever Yaşar Şöhret Tekin, hayırseverler, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hayırsever Yaşar Şöhret Tekin, "Korkuteli'ne hayırseverler olarak kazandığımız okulumuza Milli Eğitim Bakanlığı, Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün talebiyle Z-Kütüphane kazandırıldı. Okumaya ve bilgiye ulaşmada kütüphanelerin önemi çok büyük. Günümüz şartlarında öğrencilere sadece kitapla eğitim vermek, öğrenme faaliyetlerini sadece kitapla desteklemek yerine, Z-Kütüphane olarak tanımlanan, zenginleştirilmiş kütüphane kavramının hayata geçirilmesi memnuniyet verici" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Öğrenmenin sonu ve sınırı yoktur. İnsanlar sadece yaşayarak değil başkalarının edindiği bilgi ve tecrübeyi yazıya aktardığı kitaplardan da öğrenir. Okuduğunuz her bir kitap bir insanın yaşadığı tecrübeyi ve bilgiyi size aktarır. Ne kadar çok kitap okursak o kadar çok tecrübe edinmiş olursunuz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kütüphane törenle hizmete açıldı. Kurdele kesimi sonrasında katılımcılar Z-Kütüphaneyi yakından inceledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!