Korkuteli'de TYP kurası

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide TYP kurası
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 11:43

Korkuteli'de TYP kurası

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü'nde 6 ay çalıştırılacak 5 işçi için noter huzurunda kura çekildi.

Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine 31 kişi başvuruda bulundu. Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde 6 ay istihdam edilecek işçilerin ağaçlandırma, erozyon kontrol ve diğer işlerde çalıştırılacağı kura çekimine katılan Orman İşletme Şube Müdürü Hülya Güney, personel alımının tamamen adil şekilde yapıldığını söyledi.

Proje kapsamında alınan işçilerin aynı zamanda hem istihdam edildiğini hem de orman sevgisinin aşılandığını kaydeden Güney, "Bu proje kapsamında hem Orman İşletme Müdürlüğü'nün ihtiyacı karşılanıyor hem de işe ihtiyacı olan yöre insanımıza iş imkânı sağlanmış oluyor. Projenin bir diğer amacı ise atıl işgücünün topluma kazandırılmasıdır. Böylece yöre insanımız çalışırken topluma orman sevgisini aşılamayı da öğrenecek. Proje kapsamında işe alınan beden işçileri 6 ay süre içerisinde çalışacaklar" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!