Korkuteli'de spor buluşması

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide spor buluşması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 13:39

Korkuteli'de spor buluşması

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Korkutelispor'a hizmet veren sporcu, teknik adam ve yöneticiler bir araya geldi.

Recep Gürbüz Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte Korkuteli futboluna emeği geçmiş olanlarla şu an hayatta olmayanlar anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan, "1968 yılında kurulan Korkutelispor ve beraberinde Korkuteli Belediyespor'a 49 yıllık geçmişinde hizmet eden sporcu, yönetici ve antrenörleri bir araya toplayarak onlarla bütünleştik. Kulübümüzün ilk kuruluşunda yer alan emektar sporcularımızı, antrenörlerimizi bir araya toplayarak onlarla bütünleştik. Onlarla geçmişi yad ettik. Onları tekrar tek çatı altına toplayarak bütünleştik. Aramızdan ayrılan merhum sporcularıma Allah'tan rahmet diledik. Aramızda bulunamayan Korkuteli'mizin gururu Rüştü Reçber başta olmak üzere Korkutelispor için ter döken tüm emektarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan dua sonrasında Korkutelispor'un ilk kurulduğu yıldan bu güne ilçe futboluna emek vermiş, katkı sağlamış teknik adam ve futbolcular için özel olarak yaptırılmış, arkalarında adları ve 10 numaranın yazılı olduğu formalar, eski takım resimlerinin de yer aldığı afişle birlikte hediye edildi. Organizasyon daha sonra masterler futbol karşılaşmaları ile devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!