Korkuteli'de protokol bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide protokol bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 16:15

Korkuteli'de protokol bayramlaştı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törende bir araya gelen protokol üyeleri bayramlaştı. Görev başındaki asker ve polisle, şehit aileleri de ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Korkuteli'de resmi bayramlaşma töreni Belediye Düğün Salonu'nda düzenlendi. Bayramlaşmaya Kaymakam Erol Tanrıkulu, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Belediye Başkanı Hasan Gökce, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Bir bayramı daha hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Özellikle bayramlaşma törenlerine çocukların da katılmasını uygun görüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayı olan Ramazan'ı geride bırakıp Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşarken sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu ve beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki askerlerle bayramlaştı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden protokol üyeleri polis teşkilatının bayramını kutladı.

Protokol üyeleri Korkuteli Devlet Hastanesi'ni de ziyaret ederek, yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Protokol üyeleri daha sonra Şehit Adem Yörük'ün babası İlyas Yörük ve ailesini, Şehit Tuncay Arslan'ın babası Celal Yörük ve ailesini, 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu'nu da ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!