Korkuteli'de engellilere özel gece

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide engellilere özel gece
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 12:15

Korkuteli'de engellilere özel gece

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde engelliler ve aileleri düzenlenen gecede eğlendi.

Korkuteli Özel Son Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği gece Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Etkinliğe, belediye başkan yardımcıları Metin Arslan ve Mehmet Batı, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve siyasiler katıldı.

Kurucu Müdür Bayram Serik, geceye katılarak kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Serik, "2006'dan bu yana ilçeye hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu kurumda sadece öğrencilere eğitim verilmiyor. Aileler arasında sosyal bir ağ oluştu. Aileler tarafından hazırlanan bu özel gecemize 'sevgiyle aşılamayacak engel yoktur' düşüncesiyle yola çıktık. Bu gecenin önderliğinde profesyonel çalışma zihniyetine sahip ekip arkadaşlarımızla birlikte bütün öğrencileri önce oldukları gibi kabul edip, sonrasında onları ulaşabilecekleri en iyi seviyeye getirmeyi ve kapasiteleri dahilinde hayata aktif katılımlarını sağlamayı kendimize ilke edindik" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Metin Arslan, merkezin kurucularından Elmas Serik'e buket ve plaket takdim etti.

Konuşmanın ardından görme engelli emekli udi Ali Mızrak seslendirdiği şarkılarla katılımcıları eğlendirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!