Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Ağlamaz’a Veda

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Ağlamaz’a Veda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 16:30

KORKUTELİ EMNİYET MÜDÜRÜ İRFAN AĞLAMAZ İÇİN VEDA GECESİ DÜZENLENDİ. (ADEM DURMAZ-ANTALYA-İHA)

2013 yılından beri Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten İrfan Ağlamaz’ın, Antalya Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğüne atanması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.
Mantar Evi’ndeki veda yemeğine Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Dağdelen,İlçe Jandarma Komutan vekili Zeki Kaygusuz, iş adamları ve kurum müdürleri katıldı.
Yemekte konuşan Kaymakam Erol Tanrıkulu, “Vedayı farklı kılan hatıralardır, gidenle kalan arasındaki hikâyelerdir. Biz müdür beyle bir yıl çalıştık. Bu süre içerisinde Emniyet Teşkilatı içerisinde, ilçedeki uygulamalarında ve toplumsal olaylara duyarlılığı ile ilçeye iyi bir hizmet vermiştir. Benim gördüğüm kadarıyla burada hoş bir hatıra bıraktı. Bu yüzden kolluk kuvvetleri bizim için önemlidir. Vatanın bekası için asayiş olmazsa olmaz unsurdur. Gerisi daha sonra gelir. Korkuteli’den Antalya’ya gitti. Kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.
Belediye Başkanı Hasan Gökce’de “İlçemizde asayişi sağlayarak huzurumuza katkıda bulundu. Müdürümüz ince ruhlu, beyefendi, engin gönüllü yapısıyla da gençlerimize örnek oldu. Bu konuda kendilerini sürekli anacağız. Emniyet Teşkilatı içerisinde, ilçedeki uygulamalarında ve toplumsal olaylara duyarlılığı ile ilçeye iyi bir hizmet vermiştir. Kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ise, “Korkuteli halkını çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Hepinize başarılar diliyorum, hakkınızı helal edin” ifadelerine yer verdi.
Yapılan konuşmalardan sonra Kaymakam Erol Tanrıkulu, Emniyet müdürü İrfan Ağlamaz’a plaket takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!