Korkuteli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Başkanlık Seçimi

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Başkanlık Seçimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 11:36

KORKUTELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE OKUL MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ SÜLEYMAN ÖNAL KAZANDI. (ADEM DURMAZ-ANTALYA-İHA)

Korkuteli Anadolu İmam Hatip Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi.
12/A sınıfından Yaşar Fenerci, 11/A sınıfından Durali Gülcemal, 11/D sınıfından Ahmet Koyuncuoğlu ve 10/B sınıfından Süleyman Önal’ın aday olduğu seçimde geçerli 329 oyun, 132’sini alan Süleyman Önal Okul meclis başkanı olurken, rakipleri Ahmet Koyuncuoğlu 116, Yaşar Fenerci 45, Durali Gülcemal 36 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı.
Seçim sonuçları okul bahçesinde okul müdürü Ahmet Barut tarafından açıklandı. Süleyman Önal’ı öğretmenleri tebrik etti.
Barut, “Okulumuzda demokratik bir ortamda yapılan seçimde oy kullanan bütün öğrencilere ve başkan adaylarına teşekkür ederim. Seçilen öğrencimizin okulumuzun sorunların çözümü konusunda bizlere yardımcı olacağına inanıyorum" dedi.
Başkan Seçilen Süleyman Önal ise, “Bana oy veren ve bana inanan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçim öncesinde söylediğim vaatleri için çalışmaya en kısa zamanda başlayacağım. En önemlisi okulun çevre düzenlemesi konusu. Ayrıca yıl sonunda mezuniyet gecesi yapacağım. Bunun yanında öğrenci panosunun güncellenmesi, okul bahçemize bankların yapılmasında emek harcayacağım. Sizlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!