Korkunç haber gece yarısı geldi

Güncelleme Tarihi:

Korkunç haber gece yarısı geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 11:50

Almanya'nın Iserlohn kenti yakınlarındaki A46 otoyolunda önceki gün meydana gelen elim kazada iki oğlunu kaybeden gözü yaşlı baba Bayram Dönmez, kaza haberini gece yarısı aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Almanya'nın Balve şehrinde yaşayan Balıkesirli Dönmez Ailesi'nin evine ateş düştü. Cumartesi’ni pazara bağlayan gece yarısı saat 00.16 gibi A46 otoyolunun Iserlohn-Seilersee çıkışı yakınlarında gerçekleşen kazada, Nuri Dönmez (22) ve Hakan Dönmez‘in (17) olay yerinde hayatlarını kaybettikleri açıklandı.

Balve şehrinde doğup büyüyen gençlerin acı haberi, bölgede yaşayan ve sevenlerini yasa boğdu. Acı haberi duyanlar, kısa süre içinde Balve şehrindeki Dönmez Ailesi'nin evine akın edip acılarına ortak oldular.

Dursunbey ilçesine bağlı Işıklar Köyü’nden olan gençlerin cenazeleri otopsi raporlarının tamamlanmasının ardından Balıkesir’e götürüleceği açıklandı.

Korkunç haber gece yarısı geldi


AŞIRI HIZ ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Dedesinin adını alan 22 yaşındaki Nuri Dönmez, Dortmund şehrinde kendilerine ait çiğ köfte restaurandını işletirken, aynı kazada hayatını kaybeden kardeşi Hakan lise 11'inci sınıfa gidiyordu.

İş dönüşü A46 oto yolunda gerçekleşen kazanın aşırı hızdan kaynaklandığı belirtilirken, yoldan çıkan aracın önce bariyerlere daha sonra uçarak ağaçlara çarparak parçalandığı ve parçalarının 100 metrelik alana dağıldığı açıklandı.

Korkunç haber gece yarısı geldi


Arabayı kullanan ağabey ve kardeşi Hakan’ın olay yerinde genç yaşta hayatlarını kaybettiler.

‘BABA KIZMAZSAN SANA BİR ŞEY DİYECEĞİM!’

Göz yaşları içinde taziyeleri kabul eden acılı baba Bayram Dönmez, “Oğullarımla önceki gün kahvaltıda konuştuk. Karşılıklı sohbet ederken Nuri, 'Baba, kızmazsan sana bir şey diyeceğim' dedi. 'Acaba dükkanla ilgili bir sorun mu var' diye korktum. Bir sene önce o istedi diye çiğ köfte dükkanı açmıştık. ‘Söyle oğlum, niye kızayım’ dedim. Gülerek, ‘Baba, kardeşimi ben sizden çok seviyorum’ dedi. ’Oğlum niye kızayım, gurur duydum' diyerek kendisini kucakladım” dedi.

"HEMEN YOLA ÇIKTIM"

Gece yarısı çalan telefonda çocuklarının arkadaşlarından birinin A46 otoyolundaki kazadan haberdar ettiğini ve plaka sorduğunu anlatan acılı baba, Bayram Dönmez konuşurken şunları söyledi:
O saatlerde çocukların evde olması gerekirdi. Şüphelenip hemen aradım. İkiside telefonlarına çıkmadı. İçim bir hoş oldu. Eşimi de alıp hemen arabayla binip Iserlohn tarafına yola çıktım. Yolda kaza yapan aracın Audi olduğu haberini aldım. Plaka tutmuyordu. Buna rağmen içimdeki ses gitmemi söylüyordu. A46 bitimine geldiğimde ilk yardım ekiplerini, polis arabalarını gördüm. Gördüklerimle şok yaşadım.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!