Korkmaz'dan şartlı garanti

Güncelleme Tarihi:

Korkmazdan şartlı garanti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2012 10:48

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, düşündüğü iki oyuncunun alınması durumunda herşeyin daha kolay olacağını dair garanti verebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik direktör Bülent Korkmaz gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana Tunus Milli Takımı'nda bulunan Ragued'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Şenol ve Deumi katılmazken, İlhan ise düz koşu yaparak çalışmaları tamamladı.

Galatasaray karşısında ilk 35-40 dakika çok iyi oynadıklarını belirten Korkmaz, "Kolay gol yemenin önüne geçemedik. Böyle takımlara karşı pozisyona girip atamazsanız sorun yaşarsınız. 10 kişi kaldıktan sonra da zaten oyun koptu. Bundan sonra 35-40 dakikalık oyunumuzu 70'e, 80'e çıkarmamız gerekir" dedi.

Her maçlarının final havasında geçeceğini vurgulayan Korkmaz, "Kendi sahamızda özellikle kaybetmememiz gerekir. Bunun için çalışacağız, çabalayacağız. Olmazsa olmaz transferlerin bitirilmesi gerekir. Santrafor ve stoper mevkiine oyuncu alınırsa, her şeyin daha kolay olacağını söyleyebilirim. Bunun garantisini verebilirim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!