Korkmaz çifti Başkan Kurt'u ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Korkmaz çifti Başkan Kurtu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 12:42

Korkmaz çifti Başkan Kurt'u ziyaret etti

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gezi olayları sırasında Eskişehir'de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini makamında ağırladı.
 
Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ve babası Şahap Korkmaz'ın bulunduğu ziyarette, Ali İsmail Korkmaz'ın Yargıtay'da görülen temyiz duruşması konuşuldu. Dava ile ilgili gelişmeleri Başkan Kurt ile paylaşan Emel ve Şahap Korkmaz, olayın üstünden üç sene geçmesine rağmen acılarının dinmediğini belirtti.  Yüreklerinde yanan ateşin soğumadığını dile getiren Anne Emel Korkmaz, Eskişehir halkının Ali İsmail'in kavgasını sürdürme noktasında en büyük dayanakları olduğunu söyledi.
 
ESKİŞEHİR'İN EVLADI
 
Korkmaz ailesinin acısını paylaştıklarını ifade eden Başkan Kurt ise, Ali İsmail'in Eskişehir'in evladı olduğunu vurguladı. Ali İsmail Korkmaz davasının bağımsız ve adaletli bir şekilde, haklı olandan yana sonuçlanması gerektiğini dile getiren Başkan Kurt, Korkmaz ailesinin yanında olduklarını, bundan sonra da her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizdi.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!