'Korkmadan Gülümse Projesi' başladı

Güncelleme Tarihi:

Korkmadan Gülümse Projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 13:27

'Korkmadan Gülümse Projesi' başladı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- Güney Adana Kalkınma Projesi kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 'Korkmadan Gülümse' projesinin açılışı Vali Mahmut Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleşti.
Fatma Kemal Timuçin Diş Sağlığı Hastanesi'nde gerçekleşen açılış törenine Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ile engelliler katıldı.
Açılışında konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Güney Adana Kalkınma Projesi'ni anlattı. Demirtaş, " Son 15 yılda hükümetimizin ve devletimizin gerçekleştirdiği devasa yatırımlarla sağlık alanında çok ciddi mesafeler kat edilmiş; sağlıkta değişim ve dönüşüm yaşanmıştır. Bir bir açılışı gerçekleştirilen ve geçtiğimiz günlerde ilimizde de hizmet vermeye başlayan şehir hastaneleri, bu hizmetlerin son büyük halkasıdır. Devletimizin ve hükümetimizin şefkat eli, her daim engelli kardeşlerimizin ve onların ailelerinin üzerindedir. Valilik olarak bizlerde engelli kardeşlerimize sağlanan imkânların artırılması, çeşitlendirilmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.
'Korkmadan Gülümse' projesinin hayırlı olmasını dileyen Vali Demirtaş, proje paydaşlarına başarı diledi. Açılış konuşmasının ardından engellilere çeşitli hediyeler dağıtan Vali Demirtaş, onlar ile bir süre sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!